Graviditetstest - billigt, säkert, enkelt

Köp billiga graviditetstest - välj mellan stav, sticka eller kasett. När du köper graviditetstest hos BabyOrNot får du alltid gratis, snabb och diskret leverans!

Du kan alltid lita på resultatet när du använder våra graviditetstester. Vi ställer mycket höga krav på kvaliteten på våra tester och vi säljer även våra graviditetstester till läkarhus och fertilitetskliniker. När du går till doktorn för att kontrollera om du är gravid "riskerar" du med andra ord att bli testad med ett test från BabyOrNot :O)!

- Billigaste graviditetstestet
- Ger snabbt resultat och är lätt att använda
- Det är 5 test i varje förpackning du köper
Från 8,60 SEK
Läs mera
- Vårt mest populära graviditetstest,
- Kan hållas direkt i urinstrålen
- Det är 5 test i varje förpackning du köper
Från 17,80 SEK
Läs mera
- Prova testet som din läkare använder
- Urinen samlas i en pipett för att mäta rätt mängd
- Det är 5 test i varje förpackning du köper
Från 15,80 SEK
Läs mera
- Tillförlitlig vid 10mlU/ml
- Marknadens mest tillförlitliga test
- Det är 5 test i varje förpackning du köper
Från 9,80 SEK
Läs mera
Det är många känslor inblandade när man försöker bli gravid. En del blir snabbt gravida men för många kan det ta månader eller till och med år att bli gravid. 

När du använder graviditetstest är det viktigt att du noga följer bruksanvisningen och att du inte läser av resultatet på testet efter angivet tidsrum. Besök gärna vårt forum där du kan möta andra som befinner sig i samma situation som dig. I forumet kan du dela med dig och ta del av andras erfarenheter och dom känslor som så ofta är inblandade innan och under en graviditet. 

En extra bonus är att du alltid har möjlighet att fråga om råd hos våra experter. För att kunna hjälpa dig som kund hos BabyOrNot på bästa sätt samarbetar vi med Odense IVF klinik, där fertilitetsläkarna hjälper till med att svara på frågor. I vårt forum kan du finna svar på tidigare frågeställningar som andra haft i samband med deras försök att bli gravida eller under deras graviditet. 
Kundservice

Frakt

Rabat

Artiklar
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Prenumerera         Avanmäl