Köpvillkor

Leverans
Vi sätter stort värde på privatlivet hos BabyOrNot.se. Dina varor skickas därför alltid i neutrala förpackningar, där det inte är möjlighet för tredje man att se vad paketet/förpackningen innehåller. På försändelsen står endast namnet på vår distribution ”BM Distribution”. 

På kontoutdraget, som du eventuellt mottar från din bank, kommer det på samma sätt bara att stå "Blue Medico".

Leveranstid
Vi sänder med Posten i Sverige och du får normalt dina varor 1-3 dagar efter beställning.

Fraktkostnad
Vid order över 75 kr är det GRATIS leverans (Gäller endast inom Sverige). På order under 75 kr tillkommer en fraktkostnad på 25 kr. Vi förbehåller oss rätten att debitera de faktiska fraktomkostnaderna för ej uthämtade paket/varor eller varor som ej tas emot.

Betalning
Du kan betala med:
- Internationella kreditkort - Visa, Mastercard, Electron, JBC

Full återköpsrätt
Om du, mot förmodan, ångrar ett köp, kan du inom 30 dagar efter mottagandet returnera varan till butiken. Vi återbetalar inte fraktutgifter i samband med returer.
Vid retur av en vara ska denna vara oanvänd och i originalemballage. Vi ber dig att bifoga en kopia på orderbekräftelsen.

Garanti
Om varan är defekt, transportskadad eller om vi har levererat en felaktig vara, så ska du kontakta oss snabbast möjligt och rapportera felet. Om varan har gått sönder under transporten ska du dessutom, direkt vid mottagandet, meddela transportföretaget (t.ex. Posten). 

Alla varor som är köpta i butiken omfattas av en garanti på 1 år från köpdatum om inte annat står skrivet i produktbeskrivningen.

Personuppgiftspolicy
Butiken sparar bara de upplysningar som är nödvändiga för att genomföra din beställning, - däribland namn, adress, e-post och de varudata, som har med dig att göra. För att fortsatt kunna lämna bästa kundservice, sparas denna information i en säker databas. Alla upplysningar blir strängt förtroligt behandlade och kommer aldrig att lämnas vidare till tredje part.

Nyhetsbrev
I BabyOrNot’s nyhetsbrev får du varje månad information och nyheter om graviditetsrelaterade ämnen samt de senaste kampanjerna/erbjudandena på vår hemsida. Vi ger inte dina personliga data vidare, dvs din e-postadress, till tredjepart. Nyhetsbrevet kan när som helst avregistreras.

Kundservice

Frakt

Rabat

Artiklar
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Prenumerera         Avanmäl