Om BabyOrNot

När vi under vintern 2004 gick online med BabyOrNot, hade vi under inga omständigheter föreställt oss, att vi i dag skulle komma att leda en av Europas största och bäst besökta internetbutiker inom försäljning av graviditetsfrämjande produkter.

Vi är två pigga kvinnor, som med bakgrund av våra egna erfarenheter av att bli gravida, fick idén till BabyOrNot. Målsättningen var att erbjuda billiga kvalitetstester till par, som önskade att bli gravida och samtidigt informera om graviditetsrelaterade ämnen i form av artiklar m.m.

I dag arbetar vi båda två i BabyOrNots kundservice. Vi använder oss här av såväl våra personliga graviditetserfarenheter som vår fackliga expertis, i egenskap av läkare respektive sjukgymnast för barn, när vi besvarar dina frågor.
 
Den administrativa delen av BabyOrNot, bland annat kontakten med de olika testproducenter, som vi samarbetar med, har nu övertagits av våra äkta makar.

BabyOrNot sysselsätter dessutom en rad distributionsmedarbetare, som ser till att alla produkter i största möjliga utsträckning skickas ut samma dag, som de beställts.

Vi har många kunder som, på eget initiativ, har hjälpt oss göra BabyOrNot känt. Detta är vi mycket tacksamma för och vi har valt att återgälda denna hjälpsamhet genom att ge alla kunder 5% rabatt, när de beställer för andra gången på BabyOrNot.

Vi hoppas, att du kommer att bli nöjd med våra produkter och vår service.

Välkommen som kund till BabyOrNot!

Med vänlig hälsning
Stine och Stine
 - och Sebastian, Rebecca och Rasmus.

Kundservice

Frakt

Rabat

Artiklar
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Prenumerera         Avanmäl